Zobrazuje sa všetkych 17 výsledkov

KMP Stroj na výrobu cestovín TR 50

Stroj na výrobu rôznych druhov čerstvých cestovín

Charakteristika:

  • Je vybavený vstavaným miešačom a vytláčacím slimákom
  • Vhodný pre malé prevádzky a domáce využitie
  • Výkon 2,5 kg/h
  • Násypka s kapacitou 1,3 kg

KMP Stroj na výrobu cestovín TR 110

Stroj na výrobu rôznych druhov čerstvých cestovín

Charakteristika:

  • Je vybavený vstavaným miešačom cesta, vytláčacím slimákom, chladiacim systémom, elektronickým rotačným nožom a ventilátorom
  • Výkon 25 kg/h
  • Násypka s kapacitou 15 kg
  • Voliteľné príslušenstvo: vozík

KMP Stroj na výrobu cestovín TR 150

Stroj na výrobu rôznych typov čerstvých cestovín

Charakteristika:

  • Je vybavený vstavaným miešačom cesta, vytláčacím slimákom, jedným nožom na dlhé cestoviny a jedným rotačným nožom na krátke cestoviny, chladiacim systémom, násypkou pre kontinuálne zásobovanie a ventilátorom
  • Výkon 80 kg/h
  • Násypka s kapacitou 50 kg

Hein UNIVERSAL – parné 3, 4, 5 alebo 6 etážové pece

Parné etážové pece

Charakteristika:

  • profesionálna špičková parná pec sa murovaným základom
  • ohnisko vyrobené zo žiaruvzdorných šamotových tehál zaručuje vysokú akumuláciu tepla a obrovské teplotné rezervy, nedosiahnuteľné akúkoľvek bežnou cyklotermickou pecou, preto je možné piecť aj ťažšie chleby a pečivo jednu pec za druhou, bez toho, aby strácala teplotu
  • celkovo sa zrýchľuje pečenie, pretože nemusíte čakať, až po upečení pec dosiahne späť požadovanú teplotu
  • pečenie prebieha na 22 mm hrubých špeciálnych kameninových doskách uložených v oceľovom ráme
  • dosky sú oderuvzdorné a odolné proti prasknutiu
  • na dosky dáva výrobca 5 rokov záruku
  • prirodzený intenzívny prenos sálavého tepla z murovaného ohniska a kameninovej pečnej dosky etáže do produktu zaisťuje silnú kôrku pečiva po celom jeho povrchu
  • produkty sa nevysušujú

Dedy Mini – tvarovací stroj

Charakteristika:

  • Menší stolový tvarovací stroj na čokoládu, tyčinky, duté figúrky s kapacitou cca 23 kg rozpustenej čokolády
  • Vhodný tiež na temperovanie a každodenné použitie v cukrárňach a pekárňach
  • Vypúšťané množstvo čokolády je možné nastaviť zmenou rýchlosti čokoládového kolesa
  • 2 veľmi presné pracovné digitálne termostaty, jeden na topenie cez noc a jeden na prácu v dennom režime a temperovanie čokolády
  • Kompletne vyrobený z nerezovej ocele
  • Vhodným doplnkovým príslušenstvom je Dedy vibračný stôl

Dedy stroj na polievanie čokoládou 220/320 mm

Stroj určený na polievanie produktov čokoládou

Charakteristika:

  • Dostupný vo verzii so šírkou pásu 220 mm alebo 320 mm
  • Kapacita približne 20 kg (pre model so šírkou pásu 220 mm) alebo 30 kg (pre model so šírkou pásu 320 mm) rozpustenej čokolády
  • Stroj je vhodný pre všetky typy polievania – celkové polievanie, polievanie dna, kombinácia dno a boky, čiastočné polievanie
  • Vhodný pre všetky druhy pečiva a koláče až do výšky cca 12 cm

Dedy temperovací stroj s chladením vodou

Stroj na temperovanie zmesi, roztápanie a uskladnenie temperovanej čokolády s kapacitou 150 kg čokolády

Charakteristika:

  • Stroj vyžaduje trvalý prívod a odvod vody
  • Prívod vody je ovládaný solenoidovou klapkou
  • Čokoládu je možné rozpúšťať počas noci v pohotovostnom režime a následne plne automaticky zohrievať po zapnutí výrobného procesu
  • Teplota čokolády a temperovacieho procesu sú presne regulované pomocou troch digitálnych termostatov
  • Zabudované vodné čerpadlo zabezpečuje plynuté temperovanie a chladenie čokolády
  • Stroj je kompletne vyrobený z nerezovej ocele

ME.TRA RD 25 stroj na poťahovanie čokoládou

Poťahovací stroj na čokoládu s vynášacím diskom a možnosťou napojenia na chladiaci tunel

Charakteristika:

  • poťahovací stroj z nerez ocele s vynášacím kotúčom
  • šírka pásu: 25 cm
  • poťahovanie dvojitou clonou
  • výška výrobku max. 100 mm

Bakon JELLY EASY

Sprejovacie zariadenie

Charakteristika:

  • možnosť výberu z 3 variantov: stolné prevedenie Jelly Easy TT, zariadenie s 1 sprejovaciu pištoľou Jelly Easy I a zariadení s 2 sprejovacím pištoľami Jelly Easy II
  • Jelly Easy I a II sú vybavené 4 otočnými kolieskami (2 kolieska s brzdou) a majú úložný priestor pre 2 zásobníky
  • určené na dávkovanie vopred pripraveného produktu priamo zo zásobníka

Bakon JELLY SATELLITE

Sprejovacie zariadenie

Charakteristika:

  • možnosť výberu z niekoľkých variantov prevedenie s 1 alebo 2 sprejovacími pištoľami
  • vybavené digitálnym ovládacím panelom zobrazujúcim nastavenú hodnotu pre každú funkciu, displej ďalej zobrazuje aktuálny tlak sprejovania a teplotu striekacieho produktu a vyhrievanú sprejovaciu hadicu
  • zobrazenie poruchových hlásení na displeji stroja

Bakon SPRAYMIX

Sprejovacie zariadenie

Charakteristika:

  • kompaktné stolové sprejovacie zariadenie pre postrek produktov, ale aj plechov a foriem
  • možnosť sprejovania vaječnej melanž, emulzií, olejom či vodou
  • určené pre sprejovanie studených tekutín priamo zo zásobníka
  • plynulé nastavenie tlaku vzduchu a tekutiny
  • možnosť pripojenia k existujúcemu kompresore alebo dodanie stroja s kompresorom
  • ovládací panel s 2 tlakomermi
  • jednoduché ovládanie, čistenie a údržba
  • vyrobené z nerezovej ocele a ďalších nehrdzavejúcich materiálov
  • voliteľné príslušenstvo – podstavec pod stroj s kolieskami

Bakon TOP CREAM

Stroje na prípravu šľahačky

Charakteristika:

  • stroj na prípravu šľahačky, krémov a pien (možnosť kombinácie s ovocím a čokoládou)
  • dve rýchlosti šľahania
  • digitálne nastaviteľná doba šľahanie, rýchlosť šľahania a teplota
  • počas procesu šľahania je do zásobníka so šľahačkou zospodu fúkaný cez systém 3 filtrov vzduch ochladený na 2 °C

ME.TRA M/1

Nádrž na rozpúšťanie fondánu

Charakteristika:

  • rozpúšťa a udržuje v konštantnej teplote cukrárske hmoty ako napr .: fondán, pravá čokoláda, čokoládová poleva, kakaové maslo, krémy a tuky
  • vyhrievanie diatermickým olejom
  • zosilnený mechanizmus pre prácu s fondánom

Bakon CakeLine

Linka na torty

  • modulárna linka vhodná pre efektívnu výrobu okrúhlych a štvorcových tôrt
  • linka môže byť dodaná v štandardnom vyhotovení alebo vyrobená na mieru podľa požiadaviek zákazníka
  • linka umožňuje v štandardnom prevedení nanášanie krémov a sprejovanie sirupom (množstvo postreku nastaviteľné buď na stroji alebo výmenou trysiek)
  • štandardné vybavenie linky: sprejovacie zariadenie, plnička pre premazávanie a namazávanie tortových korpusov, prítlačné zariadenie, stôl na dohotovenie tôrt
  • posun tôrt pomocou kordového dopravníka
  • široká škála voliteľného príslušenstva: zariadenie pre nanášanie posypu, poťahovanie tôrt čokoládou, fondánom, marmeládou pod., ultrazvukové krájacie zariadenie atď.
  • jednoduché ovládanie a čistenie

Hein ECOSTONE

Rotačné vozíkové pece

Charakteristika:

  • profesionálna špičková robustná pec celá vyrobená z 2mm kvalitnej nerez ocele V4A
  • pec je vybavená systémom ECOSTONE – stenou zo šamotových tehál zo špeciálnej zmesi priamo v pečnej komore, ktorá má v sebe zabudovaný tepelný výmenník
  • spaliny z horáka teda najskôr prechádzajú tepelným výmenníkom, ktorý ohrieva vzduch, a následne ešte prechádzajú výmenníkom v šamotovej stene pece cez celú výšku pečenej komory. Teplo zo spalín sa teda získava rovno v peci dvakrát.
  • v modeli: elektrické alebo plynové vykurovanie pece
  • vhodná pre rozmer plechov: 580 x 780 mm, 580 x 980 mm, 600 x 800 mm, 600 x 1 000 mm
  • špeciálne zatváranie dverí systémom mechanického pritlačenia vlastnou váhou s vynikajúcim tesniacim účinkom
  • ľavé alebo pravé dvere
  • rovnomerné a silné zaparovanie
  • horák, ventilátor, elektropanel, prevodovka a všetky časti vyžadujúce servis sú prístupné z prednej strany pece
  • silný nerezový digestor odsávajúci všetko unikajúce teplo aj paru pri otvorení dverí
  • extrémne veľký výmenník zložený z dvoch materiálov pre perfektné rovnomernosť pečenie

Hein LUXROTOR

Rotačné vozíkové pece

Charakteristika:

  • profesionálna špičková robustná pec, vyrobená kompletne z 2 mm silnej kvalitnej nerez ocele V4A
  • v modeli: elektrická alebo plynová
  • pec je vybavená systémom THERMOSTONE – stenou zo šamotových tehál zo špeciálnej zmesi, ktorá akumuluje teplo priamo v pečnej komore
  • šamotová akumulačná stena výrazne znižuje pokles teploty v peci pri otvorení dverí a vloženie vozíka s pečivom
  • elektrické alebo plynové vykurovanie pece
  • vhodná pre rozmer plechov: 580 x 780 mm, 580 x 980 mm, 600 x 800 mm, 600 x 1 000 mm
  • špeciálne zatváranie dverí systémom mechanického pritlačenie využívajúce hmotnosť dverí s vynikajúcou tesniacou schopnosťou
  • rovnomerné a silné zaparovanie
  • horák, ventilátor, elektropanel, prevodovka a všetky časti vyžadujúce servis prístupné z prednej strany pece
  • silná nerezový digestor odsávajúci všetko unikajúce teplo aj paru pri otvorení dverí
  • extrémne veľký výmenník zložený z dvoch materiálov pre perfektnú rovnomernosť pečenia

Hein WOODSTONE

Parná pec

Charakteristika:

  • parná pec, v ktorej sa vykuruje drevom
  • pečenie na kamenných doskách sálavým teplom
  • výkonné parné zariadenie
  • veľmi nízke náklady na energiu (úspora až 50% oproti klasickým peciam)
  • analógové ovládanie
  • digestor s odsávacím ventilátorom
  • opláštenie pece z nerezovej ocele
  • v peci je minimum elektrických a elektronických komponentov
  • minimálne náklady na údržbu