Charakteristika:
- nádoba na čokoládu je vyhrievaná vzduchom
- teplota čokolády (polevy) je kontrolovaná termostatom
- nádoba na čokoládu s mechanickým čírením
- ventilátor pre ofuk čokolády
- priehľadný kryt potahovačky z polykarbonátu, vyhrievaný horúcim vzduchom
- odnímateľný dopravník s drôteným pásom z nerez ocele, oklepávacím valčekom, čistiacim valčekom
- sada príslušenstva pre poťahovanie výrobkov iba zospodu
- nastaviteľná rýchlosť pohybu pásu 0, 15 – 1,5 m / min
CHLADIACI TUNEL TR / 25
Charakteristika:
- konštrukcia z nerez ocele s vnútornými krytmi z hliníka, polyuretánovými izolačnými doskami a vonkajším opláštením z termoplastu
- šírka pásu: 25 cm
- dĺžka chladiacej zóny – podľa typu výroby
- celková dĺžka tunela – podľa typu výroby
- nastaviteľná rýchlosť pohybu pásu 0, 15 – 1,5 m / min