Zobrazuje sa všetkych 7 výsledkov

Zobraziť navigáciu
Zobraziť 24 36 48
Linka na výrobu croissantů ALBA CROISTAR
Zavrieť

Alba Croistar

Automatická linka na výrobu neplnených i plnených croissantov, lupákov a rožkov

Charakteristika:

  • linka sa skladá z niekoľkých zariadení: kalibračné jednotka, vykrajovacie stanice, elektrického plniaceho stroja pre plnenie croissantov, zvinovacie jednotka pre plnený croissant – model AMIBA
  • výrobná kapacita stroja pri výrobe plnených croissantov: 2400 ks pri výrobku 35 – 40 g, 2000 ks pri výrobku 50 – 70 g
  • výrobná kapacita stroja pri výrobe neplnených croissantov: 7000 ks pri výrobku 10 – 15 g, 6000 ks pri výrobku 15 – 25 g, 5000 ks pri výrobku 25 – 40 g, 4000 ks pri výrobku 40 – 60 g, 3000 ks pri výrobku 60 – 90 g
Linka na tvarovanie jemného pečiva CANOL LINE
Zavrieť

Canol CANOL LINE

Linky na tvarovanie jemného pečiva

Charakteristika:

  • automatická tvarovacia linka na výrobu jemného pečiva
  • kontinuálne spracovanie lístkového, kysnutého a plundrového cesta
    linku je možné na zákazku doplniť podľa priania zákazníka napr. kalibračným zariadením, satelitnou hlavou, závitovkovou plničkou, prekladacími zariadeniami, zariadením pre zvlhčovanie cestá, zvinovacími valcami, zariadením pre značenie a dekoráciu, zariadením pre posyp, odsadzovaním na plechy, kompletnou linkou na prípravu lístkového cesta atď.
  • linka je schopná vyrobiť záviny, sendviče, hrebene, taštičky, rolky, buchtičky, šatôčky, české koláče, mriežky, croissanty atď.
  • linka môže byť v dĺžke: 5,5, 6,5, 7,5 a 8,5 m
Linka na jemné pečivo CANOL Canolino
Zavrieť

Canol CANOLINO

Kompaktné linky na tvarovanie jemného pečiva

Charakteristika:

  • malá kompaktná linka vhodná pre menšie a stredné pekárne
  • linka môže byť v dĺžke 3,8 alebo 5,2 m
  • dokáže tvarovat lístkové, kysnuté, plundrové aj trené pečivo
  • linku je možné na zákazku doplniť podľa priania zákazníka napr. kalibračným zariadením, závitovkovou plničkou, mechanickú gilotínou, prekladacími zariadeniami, zvlhčovaním cesta, zvinovacími valcami, zariadením pre značenie a dekoráciu, zariadením pre posyp, odsadzovaním na plechy atď.
  • linka je schopná vyrobiť záviny, sendviče, hrebene, taštičky, rolky, buchtičky, šatôčky, české koláče, mriežky, croissanty atď.
Linka na tvarovanie cesta Canol LAMINATING LINE
Zavrieť

Canol LAMINATING LINE

Linky na výrobu lístkového cesta

Charakteristika:

  • kontinuálna laminačná linka na prípravu a spracovanie lístkových a plundrových ciest
  • laminačné linka má najčastejšie tvar písmena „U“ alebo „Z“
  • vďaka modulárnemu dizajnu je možné linku kedykoľvek doplniť o ďalšie komponenty a tým vylepšiť existujúcu výrobu
  • cesto nie je pri spracovaní stresované ani napínanie, čo zaručuje vysokú kvalitu finálneho produktu
Linka Canol Multi Purpose Line
Zavrieť

Canol MULTIPURPOSE LINE

Linky na tvarovanie pásu cesta a jemného pečiva

Charakteristika:

  • univerzálna linka na tvorbu lemu cesta a následné tvarovanie jemného pečiva a ciabatty
  • zloženie: lis ZERO STRESS, satelitná hlava, priečne rozvaľovanie, kalibračné jednotka, tvarovacia linka Canol LINE
  • vhodná pre spracovanie kysnutého, plundrového, lístkového a lineckého cesta a ďalej ciest na bežné pečivo, ciabattu, pizzu a perníkov
Croymat
Zavrieť

Tekno Stamap CROYMAT

Stroj na automatickú výrobu croissantov s hmotnosťou od 12 do 150 g

Charakteristika:

  • s použitím priebežného pásu sa Croymat stane skutočnou pekárenskou linkou
  • prostredníctvom rôznych rezacích valcov je možné vyrobiť nielen rôzne druhy croissantov, ale je možné vyrobiť tiež rôzne druhy pekárskych produktov
  • rezacie valce je možné upraviť
FlexLine
Zavrieť

Tekno Stamap FLEX LINE – linka na výrobu jemného pečiva

Stroj na automatickú výrobu croissantov s hmotnosťou od 12 do 150 g

Charakteristika:

  • s použitím priebežného pásu sa Croymat stane skutočnou pekárenskou linkou
  • prostredníctvom rôznych rezacích valcov je možné vyrobiť nielen rôzne druhy croissantov, ale je možné vyrobiť tiež rôzne druhy pekárskych produktov
  • rezacie valce je možné upraviť